Owlin kultaiset puutarhapennelit

s. 00.00.2020

Superknot Super Smooth Cats

Superknot Lonely Banana  evm. ♡ Ample Kid Matilida  evm.

Koira on luonteeltaan plaaplaaplaa.

Bossanovan Diibadaaba

FB Father Of Golddiggers evm. ♡ Yulu's Nazis And Other B... evm.

Koira on luonteeltaan plaaplaaplaa.

Toinen pentue Owlin nimiin! Tämän pentueen tiesin toteutuvaksi jo heti, kun toin vanhemmat kenneliin elokuussa. Rotuna toimii taas valloittava kultainennoutaja! Kultsu on juuri simppeli rotu, jonka kanssa voi lähteä harrastelemaan/kisaamaan monessa lajissa. Ja näyttelypuudeleitakin näistä saa, jos sellaista itselleen hakee.
Vaikka pentueen vanhemmat ovat vielä melko kisaamattomia, tullaan molempien kanssa kisoihin osallistumaan mahdollisimman aktiivisesti. Niin ennen pentuetta, kuin pentueen jälkeenkin.

Tähtäsin tämän pentueen syntyväksi loka-marraskuun aikana, riippuen täysin miten kiinnostusta tälle rodulle löytyy. Kasvattini voivat tosiaan olla valokuvallisia, piirroskuvallisia, tai kuvattomiakin. Eikä ole pakko olla rakennekuvallinen, ellei virallisissa näyttelyissä halua käydä.

Kasvattajana minä rekisteröin pennut vFCIn rekisteriin viimeistään syntymäpäivänä, mutta jos joltain kestää kauemmin saada kasvattini sivu valmiiksi, niin heitän koiran sitten perässä rekisteriin.

Nimiteemana puutarhakasvit niiden tieteellisillä nimillä. Nimiä löytyy todella, todella paljon täältä. Minkä tahansa voi valita, mikä nyt sattuu miellyttämään eniten.

Tähän pentueeseen syntyi ? penneliä

narttu
uros/narttu
uros/narttu
uros/narttu

Owl Eye's Rothmannia
Owl Eye's ...
Owl Eye's ...
Owl Eye's ...

s. 00.00.2019
s. 00.00.2019
s. 00.00.2019
s. 00.00.2019

Koristekuva © Pixabay, Minka2507