Owlin kuulumiset
Aikaisemmat kuulumiset: 2018

31.08.2019
Verna virtuaalinen Suomen noutovalio vFIN NVA!
Ketku virtuaalinen paimennusvalio vPVA!

20.08.2019
Päätin että Owli kasvattaa tästä lähin vain FCI 8-ryhmän rotuja. Ykkös-, ja kakkosryhmien koirat jäävät silti kenneliin asumaan kisakoiriksi. Voin myös lainata näiden ryhmien koiria muualle jalostukseen, sillä itselläni ei niille enää ole jalostuskäyttöä.
Jos jokin koira kiinnostaa, niin ota yhteyttä sähköpostitse.

19.08.2019
Meille muutti kaksi uutta koiraa, Nippa (kultainennoutaja n.) ja Rosvo (sileäkarvainen noutaja u.)! ♡

17.08.2019
Muutaman kuukauden tauko näköjään iski meille, kesällä ei oo yhtään ollut aikaa virtuaalikoirailulle. Eikä oikeastaan olis nytkään, mutta ajattelin päivitellä koirien kisakalenterit ajantasalle ja ilmotella niitä kisoihin.
Myös yli kuukauden myöhässä MEJÄ-kisa tuomaroitu, pahoittelut että siinä kesti näin kauan. Olin kokonaan unohtanut järjestäneeni koko kisan.
Palailen virtuaalipuolelle jossain vaiheessa aktiivisemmin, jahka saan kaikki kiireeni alta pois IRL-puolella. Owli ei ole lopettamassa, vaikka harvakseltaan täällä nyt päivittelen.

+ Punk virtuaalinen suomen mejävalio vFIN JVA!
++ Verna virtuaalinen palveluskoiravalio vFIN KVA!

28.05.2019
Huh, nyt on kaikki Owlin koirat siirretty uuteen osoitteeseen. Vielä kisailmoittautumis-koodeihin täytyy päivittää uudet linkit. Mahdollisesti tuon tänään vielä muutaman uuden koirankin kenneliin!

+ Uusia koiria kenneliin 2-ryhmästä! Tervetuloa Devil (bokseri u.), Fisu (bokseri n.), sekä Ivy (dobermanni n.)! ♡ Tulevaisuudessa olisi tarkoitus teettää Owlin nimen alle pentue Devil ♡ Fisu-yhdistelmällä.

20.05.2019
Kaikki urokset tietoineen on siirretty uuteen osoitteeseen. Nartuilta puuttuu vielä kisakalenterit, niiden kimppuun käyn lähipäivinä. Tänään siirrän vielä pääsivujen tekstit +Hyönteis-pentuesivun.

17.05.2019
Meille o kantautunut harmillisia uutisia, kun koirat käytettiin perustarkastuksissa +luustokuvissa muuton jälkeen. Aikanaan tarkoituksena oli suunnitella pentue kennelimme vanhimmalle suvulliselle koiralle, Goratille. Urokselle todettiin kuitenkin eläinlääkärin toimesta degeneratiivinen myelopatia (DM), eli selkäydinrappeumasairaus. Sairaus on periytyvä, minkä vuoksi koira ei jalostuskäyttöön sittenkään sovellu.
Gorat viettää jatkossa vain eläkepäiviään meillä, kunnes aika sateenkaarisillalle koittaa.

09.05.2019
Oltiin pari kuukautta tauolla, tai enemmänkin hiljaiselolla oman IRL-kiireiden takia. Ja kun hyppäsin suntuubin puolelle pari päivää sitten, huomasin että sivusto on laittamassa lappua luukulle. Vaikka aikaa on yli vuosi, tuli kamala paniikki alkaa tehdä uusia sivuja. Etenkin oman epäaktiivisuuden takia, ettei Owli katoaisi bittiavaruuteen koirineen kaikkineen yhtäkkiä.Nyt ollaan pikku hiljaa aloiteltu muuttoa tänne uuteen osoitteeseen, koiria siirrän siten miten vaan omilta kiireiltäni ehdin.

10.03.2019
Nyt on itsellä ollut senverta kiireistä IRL-puolella, etten oo ehtinyt häärään virtuaalipuolella. Joten meillä on nyt jonkinlainen tauko toistaiseks ainakin. Yritän ilmotella koiria kisoihin miten ehdin +lisäillä tuloksia kalentereihin.

21.02.2019
Meille saapui uusi koiravahvistus laumaan, sillä pitihän nyt yksi urospuoleinenkin belgianpaimenkoira saada. Tervetuloa Yoda! ♡
Ja suuri kiitos runawaylle jälleen upeasta belgipennelistä. :)
+ Gorat on virtuaalinen agilityvalio (vAVA)!

14.02.2019
Verna on virtuaalinen tottelevaisuusvalio (vFIN TVA)!

11.02.2019
Humu on virtuaalinen paimennusvalio (vPVA)!

07.02.2019
Hieman kisakalentereiden päivittelyä kun vihdoin sain raivattua aikaa virtuaalipuolelle. 02. päivä meille tuli kaksi virtuaalista palveluskoiravaliota. Dina hausta (PAHA) ja Rike suojelusta (PASU)!

31.01.2019
Tammikuu alkaa olla ihan juuri pakettiin taputeltu, ja otetaan hyvillä mielin tuleva helmikuu vastaan. Koirien kanssa kisailut on lähteneet mallikkaasti rullaamaan jälleen, ja samalla tyylillä jatketaan eteenpäin ehdottomasti. Meille saapui myös uusi koira laumaan, tervetuloa bordercollie uros Ketku! ♡
Hyönteis-pentueemme syntyy huomenna, ja sitten pääsevätkin kultsunaperot v-maailmaa valloittamaan vihdoin. Odotan innolla, mitä tuleman pitää näiden kasvattieni suhteen.

21.01.2019
Connemaraponimme muuttivat sittenkin muualle, mutta eivät kuitenkaan kovinkaan kauas.
Tammat löytyvät nyt juuri perustamaltani projektilta, Felinea Ranchilta.

20.01.2019
Owl Eye's muutti eilen weeblystä tänne suntuubiin takaisin, mistä alunperinkin kaikki lähti muutama vuosi sitten. Tosin tämän muuton mukana myös kennelimme nimi vaihtoi Stepping Out!'ista nykyiseen, eikä tule enää muuttumaan missään vaiheessa.
Eiköhän nuo nimenvaihdokset nyt jo riitä meidän osalta, kun vihdoin löysin sen mikä todellakin miellyttää kaikin tavoin.

Meille on myös tulossa ensimmäinen pentue tämän nimen alle tammi-helmikuussa, rodultaan kultainennoutaja.
Laumaan saapui myös uusi kirsullinen, snautseri uros Reino! ♡Meillä asustelee tällä hetkellä myös kaksi ihanaa connemaraponia, tammat tulivat Carlosilta (evm.), joka lopetti hevostoimintansa.
Jassu ja Pieta ovat kaikkien vieraidemme siliteltävissä, ja ovatkin hyvin sopeutuneet koirapainotteiselle tiluksellemme. ♡

Koristekuva © Flickr, Steve Goeringer