Owlin kultaiset hyönteispennelit
s. 01.02.2019

Peikkoyön Piraattiversio

Crow's Fest Muttley Crew evm. ♡ Crow's Fest Fur-Dinand evm.

Koira on luonteeltaan plaaplaaplaa.

Crow's Fest Traffic Control

Alavi's Lenin evm. ♡ Huppis Hildemiina evm.

Koira on luonteeltaan plaaplaaplaa.

Nyt on kun Owl Eye's on yllättävän nopeasti lähtenyt pyörimään, niin voisi olla oikea hetki meidän tämän nimen ensimmäiselle pentueelle! Tämän yhdistelmän oli tarkoitus syntyä joskus paljon myöhemmin vanhan kasvatusnimen (with Stepping Out!) alle, mutta enää en halua pitää tätä mitä mainiota yhdistelmää piilossa.

Ja koska muutenkin tuntuu virtuaalimaailmaan sikiävän todella paljon FCI1'sen paimenkoiria, niin mikä olisikaan parempi kuin pistää poikkeuksellisesti itse maailmalle kultsuja! Kuka nyt ei voisi vastustaa tämmöistä lempeäkatseista, ja luppakorvaista sydämen sulattajaa? Kultsujen kanssa voi myöskin lähteä harrastamaan- että kisailemaan todella monipuolisesti, jos uudet omistajat ovat siitä toiminnasta kiinnostuneita. Mikään pakko ei siis tietenkään ole, rakastavat uudet kodit ovat tärkeintä. :)

Kasvattajana minä rekisteröin pennut vFCIn rekisteriin viimeistään syntymäpäivänä, mutta jos joltain kestää kauemmin saada kasvattini sivu valmiiksi, niin heitän koiran sitten perässä rekisteriin.

Nimiteemana lista maailman hyönteisistä, niiden englanninkielisillä nimiä. Hyönteisiä pääsee selaamaan täältä.

Tähän pentueeseen syntyi 3 penneliä

uros
narttu
narttu

Om. Olga, Owl Eye's
Om. Taimi, Haukankatseen
Om. Cassidy, Jumpstart

Koristekuva © pixabay, congerdesign